ГоловнаСвіт

Кевіна Спейсі офіційно звинуватили в сексуальних домаганнях

Актор своєї провини не визнає.

Кевіна Спейсі офіційно звинуватили в сексуальних домаганнях
Кевин Спейси
Фото: Daily Wire

Актор Кевін Спейсі з'явився на суд у справі про сексуальні домагання до сина телеведучої з Массачусетсу.

Про це повідомляє Бі-бі-сі.

Засідання проходило в суді на острові Нантакет, штат Массачусетс. Спейсі просив суддю дозволити йому не приходити особисто на засідання, щоб не "підсилювати негативну публічність", але суддя клопотання актора відхилив.

Журналісти із самого ранку зайняли ганок біля будівлі суду, зйомка на засіданні дозволялася. Спейсі приїхав за п'ять хвилин до призначеного часу і мовчки зайшов у залу. Актор вперше за довгий час з'явився на публіці, не приховуючи обличчя.

Спейсі постав перед судом, але на засіданні не виступав - він стояв поруч зі своїм адвокатом і періодично ледь помітно посміхався камерам. Захист Спейсі клопотав про те, щоб зберегти і долучити до справи інформацію з мобільного телефону жертви. Адвокатів цікавить період півроку з моменту нібито домагань і інформації з телефону, яка стосується цього періоду.

Захисник Спейсі Алан Джексон заявив, що там містяться дані, які, швидше за все, виправдовують його клієнта. Суддя прохання задовольнив. Нове засідання він призначив на 4 березня.

Спейсі дозволили не приходити на нього, але зобов'язали бути доступним по телефону.

Нагадаємо, у 2017 році колишня телеведуча з Массачусетсу Гізер Анру заявила, що рік тому в одному з барів на острові Нантакет Спейсі спочатку напоїв, а потім домагався її на той момент 18-річного сина. За її словами, актор купував юнакові спиртне, а коли той сп'янів, почав до нього чіплятися.

Аналогічні звинувачення проти Спейсі висунули ще десятки людей. Після цього компанія Netflix припинила співпрацю з ним у серіалі "Картковий будиночок", Актору також відмовилися вручати премію "Еммі", а з фільму "Всі гроші світу" вирізали сцени за його участю і перезняли з іншим актором.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram