ГоловнаСвіт

Аеропорт Ганновера скасував усі рейси через автомобіль, що в'їхав у зону вильоту

Водій автомобіля був під дією наркотиків.

Полиция на месте происшествия в аэропорту Ганновера
Фото: bild.de
Полиция на месте происшествия в аэропорту Ганновера

Аеропорт німецького міста Ганновер сьогодні, 29 грудня, призупинив роботу після того, як автомобіль протаранив ворота і в'їхав у зону для обслуговування літаків. Про це повідомляє Reuters

Інцидент стався о 15:40 за місцевим часом (16:40 за Києвом). Поліція затримала водія, проте не повідомила, чи діяв він навмисно.

Усі рейси з аеропорту Ганновер-Лангенхаген були скасовані, аеропорт також не приймає літаки через розслідування інциденту.

Газета Bild уточнила, що автомобіль, який в'їхав у зону обслуговування, має польські номери. За даними газети, затриманому близько 20 років, на момент інциденту він був під дією амфетаміну. Про національність водія не зазначається.

Станом на 20:00 скасовано чи перенесено 13 вильотів і 21 посадку літаків. Пасажири пройшли реєстрацію на свої рейси, але про час відновлення польотів поки що не відомо.

Нагадаємо, улітку в аеропорту Ганновера через 40-градусну спеку тріснула злітно-посадкова смуга. Тоді були скасовані близько 80 рейсів, аеропорт закрили на ніч, щоб відновити покриття ЗПС.      

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram