ГоловнаСвіт

У Грузії поліція затримала зятя діючого президента

Міндія Гогочурі вже не вперше потрапляє в кримінальну історію.

У Грузії поліція затримала зятя діючого президента
Миндия Гогочури
Фото: Bigmir.net

Цивільного чоловіка пасербиці президента Грузії Георгія Маргвелашвілі Міндію Гогочурі затримала поліція в своєму будинку в Тбілісі.

Про це повідомляє ІА "Новини Грузія" з посиланням на МВС країни.

"29-річного Гогочурі затримали напередодні вночі в квартирі будинку на вулиці Амашукелі в Тбілісі, де він постійно проживає. Разом із Гогочурі поліцейські затримали його друга - 24-річного Г.Г., розшукуваного за умисне заподіяння тяжкої шкоди здоров'ю", - йдеться в повідомленні.

Під час обшуку правоохоронці виявили в квартирі бронежилет. Також на прилеглій до будинку території було знайдено два пістолети, які, ймовірно, викинули з вікна. Зброю направлено на експертизу.

"Г.Р. переведений до пенітенціарної установи, а М.Г. в ізолятор попереднього ув'язнення", - повідомили в МВС Грузії.

Слідство триває за статтею "незаконне зберігання вогнепальної зброї" і "недонесення про злочин".

Гогочурі є цивільним чоловіком Машо Чичуа - доньки першої леді Грузії Макі Чичуа. Повноваження Маргвелашвілі добігають кінця. Інавгурація п'ятого президента країни Саломе Зурабішвілі відбудеться 16 грудня.

Нагадаємо, з ім'ям зятя президента пов'язані вже декілька подібних інцидентів. У січні минулого року в Гогочурі та його друга Михайла Татришвілі стріляли з вогнепальної зброї в центрі Тбілісі. Після цього Татришвілі затримали за незаконне зберігання наркотиків.

На початку 2018 року Гогочурі знову поранили з вогнепальної зброї.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram