ГоловнаСвіт

У Берліні екстрено сів літак, що летів з Москви в Лондон

Пасажири не постраждали, причина раптової зупинки наразі невідома.

У Берліні екстрено сів літак, що летів з Москви в Лондон
Фото: http://worldcaredition.blogspot.com

Літак британської авіакомпанії British Airways, що летів з Москви до Лондона, екстрено приземлився в Берліні. Про це повідомив сервіс відстеження польотів Flightradar, а пізніше підтвердив прес-секретар об'єднання берлінських аеропортів FBB Даніель Толксдорф.

Літак Airbus-321 рейсу ВА232 знизився над територією Польщі з 10 тис. до 3 тис. кілометрів у проміжку 16:15-16:20 годин, і близько 17:00 приземлився в Берлінському аеропорту "Тегель". На цю мить літак залишається в Берліні.

Російське агентство "Интерфакс" з посиланням на джерело в авіадиспетчерських службах повідомляє, що причиною посадки могла стати розгерметизація салону, висота 3000 м є безпечною для посадки в таких ситуаціях.

Про постраждалих в результаті екстреної посадки не повідомляється.

Нагадаємо, наприкінці жовтня в Індонезії через кілька хвилин після зльоту розбився новий "Боїнг" -737 МАХ 8. Інформація з "чорних ящиків" показала, що через збій датчиків висоти і швидкості системи літака самостійно опустили ніс лайнера, відправивши його в пікірування. Компанія-виробник не попередила пілотів про те, що робити в такій ситуації, докладні інструкції авіакомпанії отримали вже після аварії індонезійського лайнера.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram