ГоловнаСвіт

CNN і Fox News підтримали позов до адміністрації Трампа

Телеканали обіцяють боротися за свободу слова усіх американців.

CNN і Fox News підтримали позов до адміністрації Трампа
Фото: wall.alphacoders.com

Американський телеканал Fox News підтримав позов CNN проти адміністрації президента США Дональда Трампа. Про це повідомляє прес-служба телеканалу.

"Fox News підтримує CNN у законній спробі телеканалу повернути акредитацію у Білому домі своєму репортерові. Fox News підтримує вільну пресу, доступ до інформації і відкритий обмін нею для американського народу. Ми маємо намір подати наш висновок в окружний суд. Пропуск спецслужб для працюючих у Білому домі журналістів не повинен ставати зброєю", - заявив президент телекомпанії Джей Воллес.

Асоціація кореспондентів Білого дому, членом якої є Fox News, також виступила із заявою на підтримку рішення CNN подати позов.

Прес-секретар Білого дому Сара Сандерс виступила із заявою і зазначила, що «репортер неналежним чином відмовився поступитися іншим журналістам» і відкинула звинувачення, висунуті CNN.

Нагадаємо, телеканал CNN подав позов проти адміністрації Трампа у вівторок, 13 листопада, з вимогою, щоб Білий дім поновив акредитацію репортера Джима Акости. У журналіста відібрали акредитацію 7 листопада після того, як він відмовився під час прес-конференції віддавати мікрофон стажерці Білого дому, щоб інші журналісти могли поставити питання.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram