ГоловнаСвіт

Напівоголена активістка Femen намагалася застрибнути на кортеж Трампа у Парижі

До міста приїхали близько 70 світових лідерів для святкування сторіччя закінчення Першої світової війни.

Напівоголена жінка намагалася застрибнути на кортеж президента США Дональда Трампа, який прямував Єлисейськими полями на урочисті заходи з нагоди закінчення Першої світової війни, які в неділю, 11 листопада, проходять у Парижі. Про це пише Reuters.

"На оголених частинах тіла жінки видно написи англійською: "Fake" і "Peace maker". Вона опинилася за кілька метрів від кортежу американського президента, коли її затримали французькі поліцейські", - йдеться у повідомленні.

Жінка виявилася учасницею руху Femen - радикальної феміністської групи активістів, які часто влаштовують акції протесту проти сексизму, расизму, гомофобії та інших соціальних і політичних питань, пише Reuters.

Видання зазначає, що цей інцидент ставить під сумнів безпеку на заходах, в яких беруть участь понад 70 світових лідерів.

Нагадаємо, світові лідери прибули до Парижа, щоб відзначити сьогодні 100-ту річницю з часів завершення Першої світової війни. Кульмінація церемонії відбулася об 11:00, тому що саме у цю конкретну мить 11 листопада 1918 року замовкла зброя після більш ніж чотирьох років кровопролиття на Західному фронті.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram