ГоловнаСвіт

Трамп засумнівався, що зустрінеться з Путіним у Парижі

Президенти зустрінуться на саміті G20.

Трамп засумнівався, що зустрінеться з Путіним у Парижі
Фото: EPA/UPG

Президент США Дональд Трамп не впевнений, що буде зустрічатися з президентом Росії Володимиром Путіним під час візиту в Париж, який повинен відбутися пізніше цього місяця.

За словами Трампа, він зустрінеться з Путіним на саміті «Великої двадцятки», який буде проходити з 30 листопада по 1 грудня в Аргентині, повідомляє Голос Америки.

«Ми зустрінемося на (саміті) "Великої двадцятки" і, ймовірно, у нас будуть зустрічі після цього», - сказав Трамп, відповідаючи на питання журналістів на військовій базі Ендрюс.

«Я не впевнений, що у нас буде зустріч в Парижі. Ймовірно, ні», - сказав президент.

Раніше помічник президента РФ Юрій Ушаков повідомляв, що найближча зустріч президентів США і Росії пройде в Парижі 11 листопада. Тоді в столиці Франції пройдуть урочистості з нагоди 100-річчя закінчення Першої світової війни. Але ця зустріч буде короткою. "Грунтовну" зустріч президенти двох країн проведуть в рамках саміту "Великої двадцятки", який пройде 30 листопада - 1 грудня в Аргентині.

Радник президента США з питань нацбезпеки Джон Болтон говорив також, що Дональд Трамп запросив Путіна відвідати Вашингтон на початку 2019 року.

Нагадаємо, що попередній американсько-російський саміт відбувся 16 липня в Гельсінкі.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram