ГоловнаСвіт

Угоду щодо Брексіт можуть затвердити вже 21 листопада

Міністр у справах Брексіту заявив про вирішення більшості питань.

Угоду щодо Брексіт можуть затвердити вже 21 листопада
Фото: pixabay.org

Британський міністр з питань виходу з Євросоюзу Домінік Рааб розраховує, що угода з ЄС про вихід Великобританії буде затверджена до 21 листопада. Про це повідомляє телеканал Sky News, посилаючись на лист Рааба главі парламентського комітету у справах щодо "Брексіт".

"Я буду радий надати дані комітету, коли оформлення угоди буде завершено, і зараз я очікую, що це відбудеться 21 листопада", - йдеться в листі.

"Ми вирішили більшість питань, і ми разом будуємо те, як повинні виглядати майбутні відносини та досягли реального прогресу", - додав він.

Раніше міністр припускав, що кінець листопада є крайнім терміном "практичних термінів проходження через наше законодавство".

Джерело в британському уряді також підтвердило, що Лондон сподівається на те, що угоду дійсно буде затверджено до 21 листопада, а лідери ЄС підпишуть її на саміті в середині грудня.

Раніше повідомлялося, що прем'єр-міністр Великобританії Тереза Мей заявила, що угода з ЄС щодо умов "Брексіт" готова на 95%.

Нагадаємо, минулого тижня більш ніж мільйон британців підписали петицію про повторний референдум щодо виходу Великобританії з Євросоюзу.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram