>
Favbet
Favbet
ГоловнаСпорт

На борту вертольота, що розбився разом з власником "Лестера", була його дочка, - Reuters

Всього на борту перебувало п'ять осіб.

На борту вертольота, що розбився разом з власником "Лестера", була його дочка, - Reuters
Фото: twitter.com/hopkin_liam

На борту вертольота, що належав власнику футбольного клубу "Лестер" Вішаю Шрівадданапрабхе, який розбився увечері 27 жовтня, крім нього було ще четверо осіб.

Джерело агентства Reuters стверджує, що це дочка мільярдера, два пілоти і ще одна людина, про особу якої поки немає інформації.

Попередньо повідомлялося, що всі, хто перебував на борту під час аварії, загинули. Ні поліція Лестера, ні клуб досі не робили офіційних заяв з цього приводу.

Нагадаємо, вертоліт 60-річного тайського мільярдера Вішая Шрівадданапрабхі розбився на паркуванні стадіону "Кінг Пауер", що належить ФК "Лестер". За попередньою інформацією, в вертольота відмовив хвостовий гвинт, в результаті чого машина почала обертатися навколо своєї осі і впала на парковку.

Шрівадданапрабха - власник магазинів безмитної торгівлі King Power Duty Free. Він займає п'яте місце в тайському списку мільярдерів за версією Forbes.

Уродженець Бангкока Шрівадданапрабха викупив клуб "Лестер Сіті" влітку 2010 року за 39 млн фунтів. При ньому клуб піднявся в прем'єр-лігу і в 2016 році виграв її.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram