ГоловнаСвіт

У Росії пенсіонерка подарувала міністру мило і мотузку

Підвищення до прожиткового мінімуму літніх людей у 89 рублів вистачило на побутовий шнур, господарське мило, сіль і коробку сірників.

У Росії пенсіонерка подарувала міністру мило і мотузку
Фото: Гражданский патруль

У Новосибірську пенсіонерка купила подарунковий набір для Міністра праці і соціального розвитку регіону Ярослава Фролова. Про це повідомляє проект російської служби Радіо Свобода "Сибирь Реалии".

На набір пенсіонерка витратила 89 рублів - саме таку суму місцеві чиновники вирішили додати до прожиткового мінімуму літніх людей. Як повідомляє організація "Цивільний патруль", цих грошей в магазині вистачило на побутовий шнур, господарське мило, сіль і коробку сірників.

"Немає слів, як я вдячна за надбавку до пенсії на 89 рублів від міністра! Хочу висловити йому подяку і вручити цей скромний дарунок на суму підвищення", - заявила пенсіонерка.

Коли вона спробувала передати подарунок і прийшла в будівлю Міністерства, охоронці почали кричати і заборонили відеозйомку. На прохідній також відмовилися прийняти набір і передати його главі Міністерства. Однак пізніше це погодився зробити один із співробітників відомства, пообіцявши вручити його Фролову.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram