ГоловнаСвіт

Трамп піде на другий термін з гаслом першої виборчої кампанії

Чинний президент США готовий "зробити чудові речі".

Трамп піде на другий термін з гаслом першої виборчої кампанії
Фото: EPA/UPG

Президент США Дональд Трамп заявив, що братиме участь у наступних президентських виборах в 2020 році з гаслом "Збережемо Америку великою". Про це він сказав в інтерв'ю агентству Associated Press.

"Трамп сказав, що він буде балотуватися на другий термін, оскільки "завжди можна зробити більше". Гаслом нової кампанії буде - "збережемо Америку великою (Keep America Great)", - йдеться у повідомленні.

Під час інтерв'ю Трамп торкнувся різних тем, зокрема не схвалив засудження Саудівської Аравії у справі про зниклого журналіста, звинуватив свого колишнього адвоката Майкла Коена у брехні під присягою і дав оцінку з внутрішньополітичних питань.

"Я можу зробити чудову роботу, але "неправильна" людина, яка прийде після мене, сидячи за цим столом, може дуже швидко все знищити. Так, безумовно, буду балотуватися", - сказав Трамп.

Нагадаємо, раніше президент США Дональд Трамп заявив, що він допомагає Україні більше, ніж попередній глава держави Барак Обама і веде досить жорстку політику з президентом Росії Володимиром Путіним.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram