ГоловнаСвіт

Путін нагородив чиновників, побитих футболістами Кокоріним і Мамаєвим у кафе

Раніше суд Москви заарештував футболістів на два місяці.

Путін нагородив чиновників, побитих футболістами Кокоріним і Мамаєвим у кафе
Фото: Sports.ru

Президент Росії Володимир Путін нагородив державними нагородами чиновників, яких минулого тижня побили футболісти Олександр Кокорін і Павло Мамаєв.

Указ президента РФ опубліковано на сайті правової інформації.

Відзначають, що голова департаменту Мінпромторгу Денис Пак нагороджений медаллю ордена "За заслуги перед Вітчизною" другого ступеня, а генеральний директор ФГУП "НАМИ" Сергій Гайсин - орденом Олександра Невського за "великий внесок у реалізацію проекту "Єдина модульна платформа".

З 2013 року "НАМИ" на замовлення Мінпромторгу займається розробкою ексклюзивного лімузина для президента Росії. На реалізацію проекту з бюджету РФ виділили 12,4 мільярда рублів.

Нагадаємо, 11 жовтня Тверський районний суд Москви заарештував на два місяці футболістів збірної Росії Олександра Кокоріна і Павла Мамаєва у справі про побиття чиновників у центрі столиці. Обидва футболісти виступають за топові клуби: Кокорін - за петербурзький "Зеніт", а Мамаєв - за "Краснодар".

Їм пред'явлено звинувачення в хуліганстві, скоєному за попередньою змовою. Гравцям загрожує до семи років ув'язнення. Свою провину вони визнають лише частково.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram