ГоловнаСвіт

Поліція Лондона затримала туриста, який намагався увійти в Букінгемський палац з брелоком для ключів

Один з елементів брелока поліція прийняла за електрошокер.

Поліція Лондона затримала туриста, який намагався увійти в Букінгемський палац з брелоком для ключів
Фото: bbc.com

У Лондоні біля входу для відвідувачів Букінгемського палацу поліція заарештувала чоловіка, у якого, як гадали, був електрошокер. Про це повідомляє агентство Reuters.

"38-річного туриста з Нідерландів затримали в палаці у неділю після того, як його виявили з електрошокером Taser, але через кілька годин його звільнили без висунення звинувачень", - йдеться в повідомленні.

Під час обшуку в чоловіка виявили брелок для ключів, один з елементів якого поліція прийняла за електрошокер. Але предмет виявився малопотужним і не становив жодної загрози для відвідувачів палацу чи громадськості.

Букінгемський палац відкритий для відвідування 10 тижнів на рік, переважно в ті періоди, коли члени королівської сім'ї перебувають у від'їзді. Наприклад, в ці дні королева вирушила з візитом у Шотландію.

Нагадаємо, в серпні поліція Лондона провела обшуки за трьома адресами після того, як автомобіль врізався в огорожу Букінгемського палацу. Подію кваліфікували як теракт, оскільки водій мав безліч можливостей уникнути зіткнення - він в'їхав в огорожу цілеспрямовано.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram