ГоловнаСвіт

У Росії планують випускати парфуми і хімпрепарати під брендом Petroff & Boshiroff

Компанія має намір пізніше подарувати товарний знак самим Петрову і Боширову.

У Росії планують випускати парфуми і хімпрепарати під брендом Petroff & Boshiroff
Фото: twitter.com/360tv

У Росії компанія "Золотой бренд" подала заявку на реєстрацію бренду Petroff & Boshiroff, який планує передати росіянам Олександру Петрову і Руслану Боширову, підозрюваним владою Британії в отруєнні Сергія Скрипаля та його дочки.

Про це повідомили в прес-службі компанії "Золотий бренд", передає агентство міських новин "Москва".

"Ми подали заявку на бренд Petroff & Boshiroff. Після реєстрації "Золотой бренд" має намір подарувати ці товарні знаки самим Петрову і Боширову", - розповів представник компанії.

Він відмовився уточнити, чи веде компанія переговори з самими Петровим і Бошировим щодо реєстрації цього бренду.

Відповідно до документа, що є в розпорядженні агентства "Москва", товарний знак реєструється за класами міжнародної класифікації товарів і послуг (МКТП) №1-45, що дозволяє випускати і продавати під цим брендом різні хімічні препарати, призначені для використання в промислових і наукових цілях, захисні речовини, парфуми та інші парфумерні вироби, а також одяг і жіночі аксесуари.

Крім того, під цим брендом можна буде надавати послуги туристичних та охоронних агентств, відкривати фітнес-клуби і бари.

Заявка на реєстрацію бренду подана 14 Вересня 2018 року.

Нагадаємо, 5 вересня британська поліція назвала імена і показала фото підозрюваних в отруєнні Скрипалів - громадян РФ Олександра Петрова і Руслана Боширова. За даними британської влади, вони є співробітниками Головного розвідуправління РФ.

Президент Росії Володимир Путін заявив, що це звичайні цивільні особи і в їхній біографії "немає нічого кримінального".

Російський телеканал Russia Today опублікував інтерв'ю з двома чоловіками, які назвалися Олександром Петровим і Русланом Бошировим. Вони заявили, що їздили в Солсбері як туристи і провели там всього годину.

Пізніше ЗМІ встановили, що підозрювані в отруєнні Скрипалів причетні до спецслужб.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram