ГоловнаСвіт

30 постояльців готелю в Сіднеї отруїлися випарами хлору

Співробітник, який працюваву басейні, допустив витік хімікатів у вентиляцію.

30 постояльців готелю в Сіднеї отруїлися випарами хлору
Фото: sbs.com.au

У сіднейському готелі Pullman Sydney Hyde Park Hotel 30 людей отруїлися випарами хлору і соляної кислоти. Як повідомляє ABCNews, вісьмом постраждалим знадобилася госпіталізація, решта отримали допомогу на місці.

Інцидент стався вранці 19 вересня (близько 2 години ночі за київським часом). Під час технічних робіт у басейні готелю робітник допустив витік парів хлору і соляної кислоти. Хімікати потрапили у вентиляційну систему і проникли на 20-22 поверхи будівлі.

Як заявив представник швидкої допомоги штату Новий Південний Уельс, люди всередині готелю відчули "подразнення очей і проблеми з диханням", виникла паніка. Спочатку в готель викликали пожежників, причину неприємного запаху було встановлено пізніше.

Медики оцінюють стан потерпілих як стабільний, без довготривалих наслідків для здоров'я. Загрози здоров'ю інших постояльців теж немає.

У відділі проводять розслідування.

Нагадаємо, минулого тижня в школі №62 м. Дніпра за невстановлених обставин отруїлися 38 дітей. Більшість із них уже виписано з лікарні, однак причину гострої кишкової інфекції встановити не вдалося.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram