ГоловнаСвіт

Американський боєць MMA Монсон став депутатом у Росії

У 2016 році Монсон отримав громадянство РФ.

Американський боєць MMA Монсон став депутатом у Росії
Фото: mosobl.er.ru

Американський боєць змішаних єдиноборств Джеффрі Монсон, який три місяці тому отримав громадянство Росії, став депутатом міського парламенту підмосковного Красногорська.

Про це повідомляє РБК.

Монсон заявив про намір стати депутатом на початку червня, російський паспорт він отримав 12 червня. Громадянином РФ Монсон став відповідно до указу, підписаного президентом Володимиром Путіним.

У своїй анкеті він вказав, що працює в АНО Спортивний клуб "Зоркий" тренером з фізпідготовки.

Після отримання російського громадянства Монсон став також бізнес-партнером бізнесмена Володимира Кутьєва, який є основним власником єдиного легального казино в Алтайському краї.

Декілька інших відомих претендентів у регіональні депутати вибори програли. Так, кандидат до Ради народних депутатів Кемеровської області від "Єдиної Росії" Ігор Востриков, який втратив сім'ю під час пожежі в ТЦ "Зимова вишня", депутатом не став.

Також не змогла обратися депутатом, але вже Ярославської обласної думи, кандидат від "Справедливої Росії" Вікторія Скрипаль - племінниця отруєного у Великобританії колишнього розвідника Сергія Скрипаля.

Нагадаємо, минулого року володар чорного поясу з джиу-джитсу Джефф Монсон побував із "дружнім візитом" на території Луганської області, тимчасово підконтрольної терористам "ЛНР". Зазначалося, що це була його шоста поїздка на окупований Донбас.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram