ГоловнаСвіт

Кількість жертв через обвалення моста в Генуї зросла до 41

Рятувальники знайшли ще один автомобіль, в якому перебувало подружжя та їх дев'ятирічна дитина.

Кількість жертв через обвалення моста в Генуї зросла до 41
Фото: EPA\UPG

Кількість загиблих в результаті обвалення мосту в італійському місті Генуя зросла до 41 людини. Про це повідомляє Corriere della Sera. Раніше повідомлялося про 38 загиблих.

"На місці обвалу рятувальники знайшли ще один автомобіль, в якому перебувало подружжя та їх дев'ятирічна дитина. Машину знайшли вночі 18 серпня під бетонним блоком", - йдеться у повідомленні.

Загибла сім'я перебувала в сильно пошкодженій машині, зверху було багато уламків бетону, з-під яких її довелося витягати.

Раніше також повідомлялося, що під уламками моста в Генуї можуть залишатися до 20 осіб. Від 10 до 20 осіб вважаються зниклими безвісти з моменту катастрофи.

Автомобільний міст у Генуї обвалився вдень 14 серпня. Конструкції мосту впали на розташовані під ним житлові будинки і залізницю. ЗМІ з посиланням на очевидців писали, що у міст вдарила блискавка. Одна з версій причин катастрофи - дефект під час будівництва споруди.

Міст був побудований над річкою Польчевера і узбережжям, на якому розташовані житлові будинки, в 1960-х роках.

Нагадаємо, за даними українського консульства в Мілані, в префектурі міста Генуя двоє українців постраждали в результаті обвалення моста. Прем'єр-міністр Італії Джузеппе Конте оголосив у місті надзвичайний стан.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram