ГоловнаСвіт

На концерті в Іспанії під глядачами обвалилася дерев'яна платформа (оновлено)

П'ятеро людей серйозно постраждали, до медиків звернулися понад двісті осіб.

П'ятеро людей серйозно поранені в результаті обвалення дерев'яної платформи на набережній міста Віго в Іспанії під час концерту на фестивалі міської культури O Marisquino напередодні ввечері. Про це повідомляє El Pais.

Фото: elpais

Після концерту до медиків звернулися 226 осіб, пише видання.

З чотирма людьми не змогла зв'язатися по телефону поліція. Однак мер міста Абель Кабальєро виключив, що вони могли опинитися в пастці під платформою, яка обвалилася, оскільки пожежні двічі перевірили місце за допомогою тепловізорів.

Кабальєро оголосив про початок розслідування для визначення причини обвалення платформи близько тридцяти метрів завдовжки і десяти завширшки. Серед версій - платформа не витримала ваги глядачів. Решта заходів фестивалю припинили після події.

Оновлення. Під час обвалу платформи постраждали 313 осіб, багато з них досі перебувають у лікарнях. Про це повідомив міністр охорони здоров'я провінції Галісія Хесус Васкес Альмуінья, передає Europa Press.

За уточненими даними, інцидент стався під час виступу іспанського хіп-хоп-виконавця Rels B. Артист попросив глядачів пострибати, після чого платформа обвалилася в море.

Нагадаємо, минулого тижня в іспанському муніципалітеті Льючент через лісові пожежі евакуювали 2500 місцевих жителів.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram