ГоловнаСвіт

Прокуратура в США почала перевірку за звинуваченням Стівена Сігала у сексуальних домаганнях

Стівен Сігал призначений спецпредставником МЗС Росії в США.

Прокуратура в США почала перевірку за звинуваченням Стівена Сігала у сексуальних домаганнях
Стивен Сигал
Фото: susanin.pro

Окружна прокуратура Лос-Анджелеса (штат Каліфорнія) почала перевірку за звинуваченням американського актора і кінопродюсера Стівена Сігала в сексуальних домаганнях.

Про це у прес-службі прокуратури повідомили в четвер, 9 серпня. Характер звинувачень і тимчасові рамки можливого злочину не уточнюються, передає Німецька хвиля.

Відомо, що поряд з розслідуванням стосовно Сігала відкриті справи проти продюсера Гарві Вайнштейна та коміка Ентоні Андерсона.

Представники всіх трьох знаменитостей ситуацію наразі не прокоментували.

Це перше таке звинувачення щодо Стівена Сігала, якого МЗС Росії 4 серпня призначило своїм спеціальним представником з питань російсько-американських гуманітарних зв'язків.

Сігал отримав російське громадянство в листопаді 2016 року. У 2013 році зірка таких фільмів, як "Над законом" і "Всупереч смерті", пропонував віце-прем'єру РФ Дмитру Рогозіну допомогти із залученням новобранців в армію. Сігал говорив, що може виявитися корисним в галузі "піар-пропаганди, коли потрібно спрямувати виховання у патріотичне русло".Як повідомлялося, щодо Вайнштейна загалом в Лос-Анджелесі ведуться шість справ. Слідство, зокрема, підозрює його у скоєнні "протизаконного статевого акту" та участі ще в низці епізодів сексуального характеру, які суперечать законодавству.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram