ГоловнаСвіт

У Белграді застрелили адвоката, який захищав Мілошевича в Гаазькому трибуналі

Серед його клієнтів були найвідоміші кримінальні авторитети країни.

У Белграді застрелили адвоката, який захищав Мілошевича в Гаазькому трибуналі
Драгослав Огнянович
Фото: twitter.com/@Prijedor24h

У Белграді вбили сербського адвоката Драґослава Огняновича, який захищав колишнього президента Сербії Слободана Мілошевича в Гаазькому трибуналі. Його застрелили на порозі власного будинку. Унаслідок замаху було поранено його 26-річного сина. Про це повідомляє В92.

Невідомі застрелили 57-річного адвоката після того, як він підійшов до вхідних дверей свого будинку на вулиці Антифашистської боротьби, йдеться у повідомленні.

У публікації наголошується, що серед його клієнтів були найвідоміші кримінальні авторитети країни, зокрема, Лука Бойович, обвинувачений у контролі за наркотрафіком. Автори публікації нагадують, що нещодавно були вбиті кілька друзів авторитета, і його адвокат міг стати наступною жертвою кримінальних розборок.

Фото: b92.net

Нагадаємо, Огнянович входив у групу адвокатів, які захищали інтереси колишнього президента Сербії Слободана Мілошевича в Гаазькому трибуналі. Однак у 2002 році екс-президент був засуджений до довічного ув'язнення за геноцид і злочини проти людяності, і через чотири роки помер у гаазькій в'язниці від серцевого нападу у віці 64 років.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram