ГоловнаСвіт

Трамп відклав наступну зустріч із Путіним

Наступна зустріч із Путіним повинна пройти "коли завершиться полювання на відьом".

Трамп відклав наступну зустріч із Путіним
Фото: EPA/UPG

Президент США Дональд Трамп відклав наступну зустріч із президентом Російської Федерації на 2019 рік.

Про це повідомив радник з нацбезпеки Трампа Джон Болтон, передає Associated Press.

За словами Болтона, Трамп вважає, що його наступна зустріч із Путіним повинна пройти "коли завершиться полювання на відьом".

Так, чекатимуть завершення розслідування про можливе втручання Російської Федерації у президентські вибори в США у 2016 році.

Зазначається також, що Путін вже надіслав сигнали про те, що зустріч восени не відбудеться.Раніше в Білому домі заявили, що президент США Дональд Трамп ініціює проведення восени зустрічі з російським президентом Володимиром Путіним, переговори вже ведуться. За словами прес-секретаря Білого дому Сари Сандерс, Трамп попросив радника з нацбезпеки Джона Болтона запросити Путіна у Вашингтон.

Також Трамп заявив, що з нетерпінням чекає наступної зустрічі з російським президентом. Водночас він наголосив, що перші переговори з Володимиром Путіним були успішними, незважаючи на бурхливу критику як усередині країни, так і за кордоном.

Ідею Трампа запросити Путіна у Вашингтон підтримали в Пентагоні.

Нагадаємо, що більшість американців висловилися на підтримку ідеї президента Трампа знову зустрітися з Путіним восени і вірять, що в американських інтересах покращити відносини з Росією.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram