ГоловнаСвіт

У Казахстані зарізали бронзового призера Олімпіади-2014

Спортсмен став жертвою вуличних злодіїв.

В Алмати в четвер, 19 липня, убили казахстанського фігуриста Дениса Тена.

Як повідомляє NUR.KZ, спортсмена знайшли перехожі на перетині вулиць Курмангази і Байсеїтової. Він був непритомний, з двома важкими ножовими пораненнями. Перехожі викликали швидку допомогу. Спортсмена доставили в лікарню, але врятувати його лікарям не вдалося.

Фото: EPA/UPG
"Поступив у вкрай важкому стані, стані клінічної смерті. Упродовж більш ніж двох годин проводили серцево-легеневу реанімацію. Всі зусилля клініки, міста були кинуті на порятунок життя, але, на жаль, смерть наступила", - розповів заступник головного лікаря медустанови, в яку доставили фігуриста.

У поліції повідомили, що Тена поранили автомобільні злодії, яких він спіймав на гарячому, коли вони намагалися вкрасти дзеркала з його автомобіля Lexus. "У результаті бійки отримав ножове поранення. Весь особовий склад шукає злочинців", - розповіли в Департаменті внутрішніх справ Казахстану.

Фото: prosports.kz

Денис Тен - найвидатніший фігурист в історії казахстанського спорту. У 2014 році став третім на Олімпіаді в Сочі, в 2017-му переміг на Універсіаді в Алмати.

Йому було 25 років.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram