ГоловнаСвіт

Армія США вводить новий тест на фізичну підготовку

Зазвичай солдатові достатньо приблизно 15 хвилин, щоб виконати вправи.

Армія США вводить новий тест на фізичну підготовку
Фото: скриншот видео

Армія США впроваджує новий тест на фізичну підготовку. Методика перевірки солдат, що використовується в цей час, була розроблена і застосована в 1980 році.

Про це повідомляє "Цензор.НЕТ".

Новий армійський тест на фізичну підготовку, необхідну для виконання бойових операцій (Army Combat Fitness Test або ACFT), складається з шести вправ, заснованих на завданнях, з якими солдат може зіткнутися під час навчань або в бою.

Відзначають, що цей тест дає можливість виміряти ступінь розвитку всіх основних груп м'язів і отримати уявлення про те, чи готовий солдат у фізичному плані виконувати покладені на нього обов'язки. Вправи виконуються по черзі. Зазвичай солдатові достатньо приблизно 15 хвилин, щоб їх виконати.

Тест включає такі вправи: три підняття максимально можливої ваги, кидок вантажу через себе в положенні стоячи - солдат повинен перекинути через себе кулю вагою близько 4,5 кг на максимальну відстань, віджимання з підняттям кистей у положенні лежачи, комбінована вправа, що включає в себе човниковий біг, волочіння вантажу, біг приставними кроками і перенесення вантажу. Крім того, в тест включено підтягування на перекладині з дотягуванням колін до ліктів упродовж двох хвилин і біг на дистанцію 2 милі (3,219 м).

Нагадаємо, Департамент патрульної поліції України планує закупити послуги із занять боксом для своїх співробітників за 80 тис. гривень.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram