>
Favbet
Favbet
ГоловнаСпорт

ФІФА закрила розділ "відгуки" в Фейсбуці через обвалений рейтинг

На сторінці організації пропала рубрика "Відгуки" і можливість поставити оцінку.

Після шквалу негативних оцінок на сторінці Міжнародної федерації футболу в Facebook закрили можливість залишати відгук для користувачів, після того як її рейтинг обвалився до 1 балу з п'яти можливих.

На сторінці ФІФА в соцмережі відсутня рубрика "Відгуки" і можливість поставити оцінку (рейтинг).

Як повідомлялося, користувачі влаштували "атаку" на сторінку ФІФА після цькування футболістів збірної Хорватії, які відсвяткували перемогу на ЧС-2018 в Росії з вигуками "Слава Україні!".

Всього за добу сторінка футбольної організації отримала понад 150 тис. негативних відгуків, а її рейтинг впав до одиниці.

Після того, як закрили рейтингування, користувачі почали писати "Слава Україні!" в коментарях на різних мовах.

Нагадаємо, 7 липня збірна Хорватії в серії пенальті обіграла Росію на ЧС-2018. Після матчу колишній гравець київського "Динамо" Домагой Віда, який забив гол в цьому матчі, а також скаут київського клубу Огнен Вукоєвич відсвяткували перемогу, записавши відеозвернення зі словами "Слава Україні!"

Дисциплінарний комітет ФІФА виніс попередження Віде, оскільки організація розцінила його звернення як політичний жест. Хорватський футбольний союз також попередив Вукоєвича про неприпустимість політичних послань під час ЧС-2018. Пізніше хорватська федерація повідомила, що звільнила Вукоєвича з посади помічника тренера збірної Хорватії і відрахувала його зі складу делегації на ЧС-2018.

Відзначимо, що посольство України в Великобританії відреагувало на інцидент, пояснивши, що гасло "Слава Україні" має патріотичне значення, як наприклад "Хай живе Королева".

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram