ГоловнаСвіт

Зятя президента Грузії поранили в Тбілісі

Це вже другий випадок за останні півтора року.

Зятя президента Грузії поранили в Тбілісі
Миндия Гогочури
Фото: Bigmir.net

У ніч на 6 липня в Тбілісі невідомі поранили з вогнепальної зброї зятя президента Грузії Міндію Гогочурі.

Як повідомляє "Новости-Грузия", стрільбі передувала сварка. Двоє друзів доправили Гогочурі в тбіліську Республіканську лікарню, де йому провели невідкладну хірургічну операцію. Зараз його здоров'я медики оцінюють як стабільне.

Травматолог лікарні Важа Кахідзе повідомив журналістам, що Гогочурі отримав чотири поранення в ділянку ніг. "Вогнепальні поранення спостерігаються в середині обох стегон, отримано перелом нижньої частини кістки стегна, травматологічні та хірургічні бригади провели операційне втручання. Пошкодження магістральних судин не спостерігається", - сказав Кахідзе.

Зараз зять президента залишається в реанімаційному відділенні. Медики кажуть, що лікування в клініці протриває ще щонайменше тиждень.

У МВС у зв'язку з випадком порушили слідство за ст. 117 КК Грузії - "Умисне заподіяння тяжкої шкоди здоров'ю".

Досі невідомо, хто стріляв у зятя президента. Не повідомляють і про затриманих. За словами лікарів, незважаючи на те, що Гогочурі контактний, його стан поки що не дозволяє допитувати.

Міндія Гогочурі одружений з пасербицею Георгія Маргвелашвілі - дочкою першої леді Грузії Макі Чичуа від першого шлюбу. Георгій Маргвелашвілі і Макі Чичуа, які одружені другим шлюбом, мають від перших шлюбів старших дочок. Вони обидві заміжні.

Слід зазначити, що з іменем зятя президента пов'язано кілька подібних інцидентів. У січні минулого року в Гогочурі і його друга Михайла Татрішвілі стріляли з вогнепальної зброї в центрі Тбілісі. Після цього Татрішвілі затримали за незаконне зберігання наркотиків.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram