ГоловнаСвіт

У Москві затримали чоловіка, який захопив заручників у магазині (оновлено)

Він перебував у стані сильного алкогольного сп'яніння.

У Москві затримали чоловіка, який захопив заручників у магазині (оновлено)
Фото: govoritmoskva.ru

Поліція перевіряє інформацію про імовірне захоплення заручників у магазині "Дикси" на півночі Москви. Про це ТАСС повідомило джерело у правоохоронних органах.

"На місці вже працюють співробітники поліції. Магазин оточено", - сказало джерело.

За його словами, у службу швидкої допомоги надійшла інформація про ймовірного постраждалого. На місці НП також перебувають співробітники Слідчого комітету.

Джерело також повідомило, що на місце події виїхали співробітники Росгвардії.

Водночас "РИА Федерал Пресс" повідомляє, що одна із заручниць постраждала (можливо співробітниця магазину) - вона отримала ножове поранення.

"Про вимоги відомо, що ймовірний злочинець вимагає зустрічі зі співробітниками ФСБ і 300 тисяч рублів", - йдеться у повідомленні.

Оновлення. Поліція затримала чоловіка, який захопив заручницю в магазині "Діксі" у Москві. Про це повідомляє "Интерфакс" з посиланням на управління МВС у Москві.

"Заручниця була виведена з магазину медиками після того, як загін правоохоронців провів штурм. Звільнену жінку забрала машина швидкої допомоги. Вона отримала незначні травми "у результаті протиправних дій затриманого", - йдеться у повідомленні.

Чоловік, який захопив заручницю, виявився раніше судимим за майнові злочини. У момент нападу він перебував у стані сильного алкогольного сп'яніння. Відповідаючи на запитання слідчого про причини свого вчинку, чоловік сказав: "Виходу не було". Він додав, що побоювався за своє життя, оскільки нібито тікав від переслідувачів.

Нагадаємо, раніше у Парижі захопили заручників.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram