ГоловнаСвіт

Радник Трампа у червні відвідає Москву для підготовки зустрічі президента США з Путіним

Візит запланований на 25-27 червня.

Радник Трампа у червні відвідає Москву для підготовки зустрічі президента США з Путіним

Радник президента США з національної безпеки Джон Болтон має намір наприкінці червня відвідати Москву для того, щоб обговорити можливу зустріч Дональда Трампа з російським президентом Володимиром Путіним.

Про це повідомив представник Ради з національної безпеки США Гарретт Маркуіс.

"25-27 червня радник президента США з національної безпеки Джон Болтон зустрінеться з американськими союзниками в Лондоні і Римі, щоб обговорити питання національної безпеки, і вирушить у Москву, щоб обговорити можливу зустріч між Трампом і Путіним", - написав він у Twitter.

На початку червня The Wall Street Journal повідомляв, що Білий дім планує зустріч Трампа із Путіним. Посол США в Росії Джон Гантсман перебував у Вашингтоні, щоб допомогти організувати зустріч між Трампом і Путіним, дата і місце якої ще не узгоджені.

Очікується, що під час зустрічі президенти повинні, зокрема, обговорити питання Сирії, України та контролю над ядерним озброєнням. Мета зустрічі - вирішити довгострокові розбіжності.

Пізніше президент США Дональд Трамп заявив, що під час особистої розмови з президентом РФ Володимиром Путіним на саміті G7, він неодмінно попросив би його піти з України та Сирії.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram