ГоловнаСвіт

Україна й Іспанія домовилися про скасування подвійного оподаткування

Зустріч з Порошенком стала першою для новообраного іспанського прем'єра.

Україна й Іспанія домовилися про скасування подвійного оподаткування
Фото: president.gov.ua

Угоду про уникнення подвійного оподаткування між Україною й Іспанією буде підписано в найближчі кілька тижнів, сказав президент Петро Порошенко після зустрічі з іспанським прем'єром Педро Санчесом у Мадриді.

"Ми окреслили кілька проблем. До речі, ґрунтуючись на вчорашній зустрічі з величезною українською громадою, ми чітко поставили питання про прискорення підписання Угоди про уникнення подвійного оподаткування", - наводяться на сайті голови держави слова Порошенка.

За його словами, протягом переговорів зазначалося, що цей документ буквально за кілька тижнів підготують і узгодять.

"І відразу ж після призначення уряду його буде підписано. Так само, як і буде підписано Угоду про соціальний захист українських громадян. Також будуть підписані угоди про співробітництво в галузі сільського господарства, в галузі митної справи, юстиції та співробітництва правоохоронних органів", - підкреслив президент.

Порошенко зазначив, що це перший за 22 роки офіційний візит президента України в Іспанію.

"Це перша міжнародна зустріч новообраного прем'єр-міністра, і взагалі з цього почався його перший робочий день у резиденції. Дуже важливо, що ми отримали чітку позицію з підтримкою суверенітету, територіальної цілісності і незалежності України. Підтримку позиції продовження санкцій. Підтримку позиції України в ЄС. Підтримку євроатлантичних амбіцій України", - сказав президент за підсумками зустрічі.

Нагадаємо, 2 червня Порошенко прибув у Королівство Іспанія з офіційним візитом.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram