ГоловнаСвіт

У Москві чоловік взяв у заручники родину з трьох осіб

Один із заручників загинув.

У Москві чоловік взяв у заручники родину з трьох осіб
Фото: EPA/UPG

У квартирі на сході столиці РФ Москви чоловік взяв у заручники сім'ю з трьох осіб. Поліція затримала нападника. Один із заручників помер, повідомляє Интерфакс.

За попередніми даними, між сусідами виник конфлікт на побутовому ґрунті.

Джерело повідомило "Интерфаксу", що причиною захоплення заручників могла бути суперечка через квартиру. За його словами, родич чоловіка, який захопив заручників, продав частину їхньої квартири іншій родині, "саме цю сім'ю і утримує зловмисник".

"Сьогодні в результаті спільних дій співробітників поліції та Росгвардії проведено заходи щодо затримання чоловіка, який утримував у квартирі житлового будинку на вулиці Молостових сім'ю з трьох осіб. Він заподіяв одному із заручників, чоловікові, тілесні ушкодження, внаслідок яких той помер", - повідомили агентству в поліції.

Під час затримання захоплювач завдав собі ножового поранення, його доставили в медустанову. Жінка і дитина, які перебували в квартирі, не постраждали.

Нагадаємо, 30 грудня 2017 року чоловік забарикадувався у відділенні "Укрпошти" у Харкові, взявши в заручники 9 осіб. Увечері того ж дня всі заручники були звільнені, а чоловіка затримали.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram