ГоловнаСвіт

Двоє чоловіків і підліток постраждали від невідомої речовини в Лондоні

Усіх трьох невідомі облили чимось токсичним у ході конфлікту.

Двоє чоловіків і підліток постраждали від невідомої речовини в Лондоні
архивное фото
Фото: president.gov.ua

На одній з вулиць Лондона (Великобританія) трьох людей облили невідомою токсичною речовиною, після чого потерпілі потрапили до лікарні. Про це повідомила поліція міста, передає BBC.

Відомо, що потерпілим від нападу невпізнаних осіб 17, 22 і 27 років. Напад на молодих людей стався в окрузі Хакні вночі проти неділі, 6 травня. Відомо, що інциденту передував конфлікт між двома групами перехожих.

Використана токсична речовина не є кислотою. Постраждалі дістали травми, які не загрожують їхньому життю, однак чи оборотні наслідки отруєння - зараз невідомо.

Поліція також просить можливих свідків інциденту звернутися до правоохоронців і розповісти про подробиці того, що сталося. Затриманих і підозрюваних у справі поки що немає.

Нагадаємо, раніше в британському місті Солсбері сталося отруєння колишнього розвідника Сергія Скрипаля. Британія звинуватила в інциденті Росію, незабаром це спричинило міжнародний скандал і вислання російських дипломатів з низки країн. У квітні Організація із заборони хімічної зброї підтвердила висновки Британії про отруєння колишнього російського шпигуна Сергія Скрипаля та його дочки токсином "Новачок", виробленим у Росії.    

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram