ГоловнаСвіт

Білий дім заявив про готовність Трампа зустрітися з Путіним

Лідери двох країн зустрічалися двічі в 2017 році.

Білий дім заявив про готовність Трампа зустрітися з Путіним
Фото: EPA/UPG

Президент США Дональд Трамп як і раніше відкритий для зустрічі з президентом РФ Володимиром Путіним. Про це в четвер, відповідаючи на питання журналістів, заявила прес-секретар Білого дому Сара Хакабі Сандерс, повідомляє Голос Америки.

«Поки що нічого ще не визначено, але, я вважаю, що наступний великий саміт, в якому візьме участь президент, навряд чи відбудеться до саміту президента Трампа з Кім Чен Ином», - сказала Сандерс, додавши, що президент Трамп «як і раніше дуже відкритий до зустрічі з російським лідером».

У свою чергу ще 20 квітня голова МЗС Росії Сергій Лавров повідомляв, що Путін готовий до зустрічі з американським президентом.

Путін і Трамп особисто зустрічалися двічі. У липні 2017 року вони провели повноцінні переговори під час саміту G20 в Гамбурзі, а в листопаді - поспілкувалися "на ногах" на саміті АТЕС в Данангу.

Нагадаємо, що під час розмови 20 березня Трамп привітав Путіна з переобранням, хоча його радники категорично радили цього не робити. Також він заявив, що якщо Росія втягне США в гонку озброєнь, то американці її виграють.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram