ГоловнаСвіт

У Підмосков'ї сталася масштабна пожежа на авіазаводі

За даними МНС, сталося займання сміття площею 100 кв. м.

На заводі авіаційної корпорації "Рубин" в Балашисі Московської області спалахнула потужна пожежа. Завод охоплений полум'ям, чутно вибухи, повідомляє інтернет-газета "Вести".

На відео, які в мережі публікують користувачі, видно величезний стовп диму і відкрите полум'я вогню.

Водночас в МНС РФ заявляють, що на шосе Ентузіастів у Балашисі сталося загоряння сміття площею 100 кв. м, повідомляє агентство міських новин "Москва".

"Загоряння сміття площею 100 кв. м відбувається на відкритому майданчику в районі д. 4 на шосе Ентузіастів. Інформації про постраждалих не надходило", - заявив представник відомства.

Повідомляється, що пізніше пожежникам вдалося локалізувати займання.

За даними з відкритих джерел, за вказаною адресою розташована промзона, поруч з якою - авіаційна корпорація "Рубин".

Російське підприємство "Рубин" є розробником і виробником злітно-посадкових пристроїв, гідроагрегатів і гідросистем літаків та інших літальних апаратів. Розташоване в Балашисі Московської області. Основні види діяльності - виробництво продукції для авіабудування: гальмівних і негальмівних коліс, приводів-генераторів, плунжерних насосів, насосних станцій, гідромоторів, низки агрегатів управління.

Нагадаємо, раніше у квітні велика пожежа сталася в підмосковній Електросталі на складі колишнього дослідного заводу "Атомспецконструкция", який займається виробництвом палива для атомних електростанцій. За офіційною версією, на площі майже 500 кв. м горіли "ємності із взуттєвим клеєм".

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram