ГоловнаСвіт

За день протестів у Єревані затримали понад 190 осіб

10 людей звернулися до лікарень міста із травмами.

У неділю, 22 квітня, в Єревані поліція затримала понад 190 учасників протестів проти прем'єрства Сержа Саргсяна. Про це повідомляє видання Новости Армении з посиланням на прес-службу поліції.

Станом на 15:00 за місцевим часом затримали 192 людини. Двома годинами раніше затриманих було 49.

Фото: EPAUPG

Фото: EPAUPG

Фото: EPAUPG

Також сьогодні поліція знову застосувала силу проти учасників акцій протесту, які відбуваються на вулицях столиці. У лікарнях Єревана з травмами, отриманими під час протестів, перебувають десять осіб, семеро з них були доставлені сьогодні.

Також на мітингу поліція затримала трьох депутатів, зокрема Нікола Пашиняна - лідера протестного руху.

Їх доставили до однієї з поліцейських дільниць столиці. Під будівлею почали збиратися люди. Протестувальники перекрили вулицю і вимагають звільнити затриманих депутатів.

Фото: news.am

Нагадаємо, акції протесту проти прем'єр-міністра Сержа Саргсяна в Єревані тривають з 13 квітня. Учасники акцій періодично проводять мітинги, ходи, перекривають вулиці, намагаються перешкодити роботі державних органів. Поліція щодня затримує десятки протестувальників, більшість з яких невдовзі відпускає.

Переговори між Пашиняном і Саргсяном, які відбулися вранці 22 квітня, провалилися: прем'єр-міністр відмовився йти у відставку.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram