ГоловнаСвіт

З французького острова Мон-Сен-Мішель евакуювали людей через підозрілого чоловіка

Він викрикував погрози на адресу сил правопорядку.

З французького острова Мон-Сен-Мішель евакуювали людей через підозрілого чоловіка
Остров Мон-Сен-Мишель
Фото: EPA\UPG

Поліція Франції евакуювала туристів з острова Мон-Сен-Мішель через чоловіка, який викрикував погрози на адресу правоохоронців. Про це повідомляє Le Figaro.

Масштабну операцію з розшуку підозрілого чоловіка французька поліція почала після повідомлення одного з гідів туристичного автобуса. Він розповів про чоловіка, який під час поїздки викрикував погрози на адресу жандармів. За його словами чоловік кричав "Я збираюся вбити копа".

Після цього підозрілий чоловік зійшов з автобуса. Його переміщення певний час фіксували камери спостереження в туристичних місцях, але потім він зник з поля зору.

Як відзначають представники місцевої влади, їм невідомо, чи озброєний цей чоловік.

Поліція вирішила евакуювати туристів з села біля підніжжя абатства Мон-Сен-Мішель, а абатство закрили. Місцевих жителів поліція попросила залишатися вдома.

Абатство Мон-Сен-Мішель є однією з найвідвідуваніших визначних пам'яток Франції. Воно розташоване на невеликому острові неподалік від берега моря на кордоні Бретані і Нормандії.

У 1874 році ця фортеця стала визнаною історичною пам'яткою, а в 1979 році ЮНЕСКО зарахувало цей комплекс до всесвітньої спадщини людства.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram