ГоловнаСвіт

В Єревані поновилися зіткнення між протестувальниками і поліцією

Затримано понад 60 людей.

В Єревані поновилися зіткнення між протестувальниками і поліцією
Фото: EPA\UPG

Протести в столиці Вірменії Єревані проти прем'єр-міністра Сержа Саргсяна і узурпації влади поновилися вранці 21 квітня 2018 року, в місті фіксуються зіткнення прихильників опозиції з поліцією. Про це повідомляє місцеве видання news.am.

Активісти акції "Мій крок", організованої лідером опозиції Ніколом Пашиняном, спробували заблокувати рух транспорту, проте силовики змусили їх повернутися на тротуари, після чого почалися бійки і сутички з правоохоронцями.

Затримано понад 60 людей, переважно молодих людей, і ця цифра зростає, повідомляє кореспондент "Немецкой волны". За його словами, поліцейські розбивають вікна автомобілів, які блокують автомобільний рух, силою витягують водіїв і доставляють в дільниці.

"Ситуація виходить з-під контролю ... Порушуються конституційні права громадян", - заявив заступник начальника поліції Єревану Валерій Осіпян.

Своєю чергою Пашинян закликав прихильників опозиції утриматися від насильства стосовно поліцейських.

Нагадаємо, десятки тисяч протестувальників зібралися в центрі Єревана після призначення екс-президента Сержа Саргсяна на пост прем'єр-міністра 17 квітня. З того часу антиурядові мітинги не вщухають.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram