ГоловнаСвіт

Асад заявив, що його діти відпочивали в окупованому Криму

Вони в минулому році відвідали табір "Артек".

Асад заявив, що його діти відпочивали в окупованому Криму
Башар Асад
Фото: EPA/UPG

Сирійський президент Башар Асад на зустрічі з російськими парламентаріями розповів, що його діти в минулому році були в таборі "Артек" в окупованому Криму. Про це заявив координатор групи Держдуми зі зв'язків з парламентом Сирії Дмитро Саблін, повідомляють "РІА Новини".

"Ми хотіли б в першу чергу зосередитися на партійній роботі з молоддю, організувати табори на кілька тижнів. Мої діти в минулому році були в "Артеку", - переказав Саблін слова Асада.

Відзначимо, в Башара Асада троє дітей - сини Хафез (2001 р.н.) і Карім (2004 р.н.), а також дочка Зейн (2003 р.н.).

Нагадаємо, 14 квітня США, Великобританія і Франція завдали авіаудари по об'єктах, пов'язаних з сирійською програмою створення хімічної зброї. Такі дії були реакцією на хімічну атаку 7 квітня в сирійській Думі.

Україна, НАТО, ЄС і Японія підтримали ракетні удари по Сирії. Китай, Білорусь та Іран висловилися проти таких дій. Путін назвав атаку "актом агресії".

Рада безпеки ООН сьогодні обговорить резолюцію щодо Сирії, яку запропонували США, Великобританія і Франція. Напередодні російську резолюцію із засудженням удару по Сирії Рада безпеки ООН відхилила.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram