ГоловнаСвіт

Вантажівка в'їхала в натовп людей у центрі німецького міста Мюнстер (оновлено)

Загинуло троє людей, водій застрелився.

У центрі німецького міста Мюнстер вантажівка врізалася в натовп людей, повідомляє "Німецька хвиля".

Фото: EPA/UPG
.

Місце події оточила поліція, ведеться великомасштабна операція, повідомила в суботу, 7 квітня, у Twitter поліція Мюнстера. Поліція також підтвердила, що є загиблі та поранені.

Ймовірний злочинець наклав на себе руки ще на місці події, пише Reuters із посиланням на представника поліції. При цьому співрозмовник агентства наголосив, що наразі рано говорити про те, чи можна розцінювати інцидент як теракт.

За даними газети Rheinische Post, загинуло троє людей, близько 30 дістали поранення. Ці дані поки що не підтверджено. Газета Westfälische Nachrichten з посиланням на представника поліції повідомила, що автомобіль в'їхав у групу людей, які сиділи. За попередніми даними, йдеться про невелику вантажівку.

Фото: EPA/UPG

Оновлення.  Унаслідок інциденту в Мюнстері загинуло троє чоловік, четвертий - підозрюваний у скоєнні злочину - застрелився, заявив представник поліції Андреас Боде. За його даними, ще 20 людей поранено, шість із них тяжко.

Найпевніше, інцидент не був терактом. Провідні німецькі ЗМІ повідомили, що підозрюваний у скоєнні злочину - психічно хворий 49-річний німець, який ще до трагедії демонстрував схильність до суїциду. У його квартирі ведеться обшук.

Водночас земельне міністерство внутрішніх справ у Дюссельдорфі поки що не підтверджує, але й не спростовує інформацію про те, що немає терористичного підгрунтя.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram