ГоловнаСвіт

У Польщі затримали українське подружжя - серійних грабіжників

Жінка, працюючи прибиральницею, викрадала з будинків речі, а її чоловік продавав їх у ломбард.

У Польщі затримали українське подружжя - серійних грабіжників
Фото: gazeta.pl

У Польщі під Варшавою поліція затримала подружню пару з України, яку підозрюють у крадіжках та збуті украдених речей господарів, у яких вони працювали. Про це пише ZAXID.NET з посиланням на Gazeta.pl.

7-річну українку та її чоловіка, також громадянина України, затримали за підозрою в крадіжці і збуті коштовностей і цінних речей мінімум в чотирьох сімей Отвоцького повіту. Встановлено, що жінка викрала коштовностей на загальну суму понад 100 тис. злотих.

Правоохоронці дізналися, що затримана українка наймалася прибиральницею в польських сім'ях і потім викрадала з їхніх будинків цінну біжутерію, коштовності, гроші і столове срібло. Потім її чоловік здавав викрадені речі в ломбарди. Під час проведеного обшуку в квартирі, яку знімали зловмисники, слідчі виявили коштовності, які ймовірно були викрадені зловмисниками в кінці 2017 - початку 2018 року.

Фото: gazeta.pl

Також повідомляють, що затримана українка порушила правила перебування на території Польщі і поліція передала її справу працівникам прикордонної служби Польщі з метою подальшої депортації в Україну. Чоловік також раніше затримувався за нелегальне ввезення сигарет до Польщі. Після звинувачення в контрабанді він так і не заплатив виставлений йому штраф.

Слідство у цій справі триває, правоохоронці встановлюють кому належить частина знайдених під час обшуку коштовностей.

Нагадаємо, раніше на кордоні з Румунією затримано злодійку з київського вокзалу, яка втекла з суду.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram