ГоловнаСвіт

У штаб-квартирі YouTube в Каліфорнії була стрілянина (оновлено)

Усіх співробітників евакуювали.

У штаб-квартирі YouTube в місті Сан-Бруно, штат Каліфорнія, США, сталася стрілянина.

Про це повідомив співробітник компанії Вадим Лаврусік у твіттері.

"Невідомий відкрив стрілянину у штаб-квартирі YouTube. Я з мого робочого столу чув постріли і бачив, як біжать люди. Забарикадувався в кімнаті з колегами", - написав він.

Факт стрілянини в будівлі штаб-квартири відеосервісу підтвердила поліція Сан-Бруно.

"Ми реагуємо на ситуацію зі стрільцем. Будь ласка, уникайте рогу вулиць Черрі-авеню і Бей-Хілл-драйв", - повідомляє поліція.

За даними поліції, інформації про постраждалих поки що немає. Правоохоронці почали евакуацію будівлі.

Разом з тим у лікарні Сан-Франциско повідомили про декількох пацієнтів, доставлених після інциденту в штаб-квартирі YouTube.

У компанії Google запевнили, що співпрацюють з владою щодо ситуації зі стріляниною в штаб-квартирі YouTube в Каліфорнії і пообіцяли надати офіційну інформацію, "щойно вона у нас буде".

Оновлення. Поліція міста, розташованого на південь від Сан-Франциско, закликала жителів сусідніх районів утримуватися від відвідування місця розташування приміщень структур YouTube.

Диспетчер місцевої поліції повідомив по телефону, що мова йде про "активний розвиток ситуації", передає Голос Америки.

Оновлення 00:44. Під час стрілянини в штаб-квартирі YouTube постраждали від чотирьох до п'яти осіб, передає телеканал ABC з посиланням на місцеві лікарні. Стан постраждалих невідомий.

Телеканал NBC Los Angeles повідомив, що у штаб-квартирі YouTube стріляла жінка, вона нейтралізована.

"Жінка-стрілець загинула під час стрілянини у штаб-квартирі в Сан-Франциско, повідомляють джерела в правоохоронних органах", - написали у твіттері.

За непідтвердженою інформацією, "йдеться про білу американку середнього віку". В офіційних джерелах ці відомості поки що не підтверджують.

The Los Angeles Times уточнює, що, за даними поліції, мова йде радше про "епізод насильства на робочому місці, але не про акт тероризму".

Раніше в березні повідомляли, що на YouTube виявили новий вірус, який краде конфіденційну інформацію.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram