ГоловнаСвіт

Автор фільму про Путіна і Крим стане топ-менеджером ВДТРК, - ЗМІ

Наказ про призначення вже підписаний і буде опублікований протягом тижня.

Автор фільму про Путіна і Крим стане топ-менеджером ВДТРК, - ЗМІ
Фото: vesti.ru

Журналіст ВДТРК Андрій Кондрашов, автор документального фільму про Володимира Путіна, прес-секретар його передвиборчого штабу, призначений першим заступником генерального директора холдингу ВДТРК.

Про нове призначення Кондрашова Російській службі Бі-бі-сі розповіли чотири співробітники державного холдингу ВДТРК. Всі вони попросили не називати їхні імена, оскільки не уповноважені давати офіційні коментарі ЗМІ.

За словами одного зі співрозмовників Бі-бі-сі, наказ про його призначення вже підписаний і буде опублікований протягом тижня. У прес-службі ВДТРК виданню підтвердили інформацію про призначення Кондрашова. Сам телеведучий на запитання Російської служби Бі-бі-сі на момент публікації матеріалу не відповів.

Нову посаду називають "серйозним підвищенням" для Кондрашова: з позиції одного з начальників "Росії 1" він стає одним з керівників всього холдингу ВДТРК, що охоплює майже все населення Росії.

Ба більше, Кондрашов обійме посаду першого заступника гендиректора і стане другою людиною в корпорації у цьому статусі.

ВДТРК - державний холдинг, до якого входять телеканали "Росія 1", "Росія 2", "Росія 24", радіостанція "Вести", а також регіональні телекомпанії.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram