ГоловнаСвіт

Торговельне представництво Росії у Лондоні назвали "шпигунським лігвом" і мають намір його закрити

Британські ЗМІ вважають його однією з чотирьох "баз" Кремля в країні.

Торговельне представництво Росії у Лондоні назвали "шпигунським лігвом" і мають намір його закрити
Фото: http://rustrade.org.uk

Уряд Великобританії розглядає можливість закриття російського торгового представництва. Про це повідомляє "Німецька хвиля" з посиланням на британські видання The Telegraph і Daily Mail.

Торговельне представництво РФ, розташоване в районі Хайгейт на півночі Лондона, вважають в уряді Великобританії "шпигунським лігвом", пише The Telegraph з посиланням на інформоване джерело.

Крім торгової місії у Кремля є ще три основні "бази" у Великобританії: посольство, генеральне консульство і заміська нерухомість в прилеглих до Лондона графствах, відзначають видання.

Нагадаємо, відносини між Москвою і Лондоном загострилися після того, як на початку березня в британському Солсбері були виявлені без свідомості екс-агент ГРУ Сергій Скрипаль і його дочка Юлія. Лондон вважає, що їх отруїли сильнодіючою нервово-паралітичною речовиною військового призначення "Новачок", розробленою в СРСР.

Великобританія вислала 23 російських дипломатів, слідом за нею диппрацівників РФ вислали ще з 29 країн світу. 30 березня Москва повідомила послам низки країн про висилання у відповідь дипломатів.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram