ГоловнаСвіт

Літак авіакомпанії "Росія" наїхав на ногу співробітнику аеропорту в Лондоні

Постраждалого госпіталізували, літак тимчасово вивели з експлуатації.

Літак авіакомпанії "Росія" наїхав на ногу співробітнику аеропорту в Лондоні
Фото: twitter.com/floralu_1991

Співробітник аеропорту Гатвік у Лондоні отримав травму ноги під час буксирування літака авіакомпанії "Росія" на злітну смугу.

Про це повідомляє РБК.

Рейс 6620 мав відправитися з Лондона напередодні вдень, однак під час буксирування літака на злітну смугу під його шасі потрапила нога співробітника сервісної компанії Dnata (Dubai National Air Transport Association), яка обслуговує Гатвік.

Як розповів представник аеропорту, інцидент стався на аеродромі о 17:10 за місцевим часом. Чоловік отримав "серйозну травму нижньої кінцівки" і був доставлений в госпіталь Святого Георгія в Тутінгу.

Одна з пасажирів опублікувала у Twitter фото прибуття рятувальних бригад до літака.

В авіакомпанії "Росія" заявили, що чоловік постраждав "через грубе порушення техніки безпеки". Також повідомляється, що компанія була змушена замінити літак, оскільки під час звільнення травмованого працівника борт було пошкоджено "через використання нештатного обладнання". Також представник авіакомпанії повідомив, що літак потребує ремонту, його тимчасово вивели з експлуатації.

У "Росії" також стверджують, що місцева інспекція провела процедуру зняття з бортового пристрою запису переговорів екіпажу та наземних служб без погодження з технічними службами авіакомпанії.

Пасажири затриманого рейсу чекали заміни борту в готелі. Резервний літак вилетів з британського аеропорту 29 березня.

Нагадаємо, 3 березня в запорізькому аеропорту літак МАУ під час посадки викотився за межі злітно-посадкової смуги.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram