ГоловнаСвіт

Через п'яного пілота більш ніж 100 пасажирів застрягли в аеропорту в Німеччині

Пасажири чекають вильоту до понеділка, оскільки авіакомпанія не змогла швидко знайти заміну нетверезому пілотові.

Через п'яного пілота більш ніж 100 пасажирів застрягли в аеропорту в Німеччині
Зал ожидания в аэропорту в Штутгарте
Фото: http://zal-vip.com

У німецькому Штутгарті понад сто пасажирів рейсу TP523, який в п'ятницю був скасований через п'яного пілота, будуть змушені чекати до понеділка, щоб вилетіти в Лісабон. Про це повідомляє німецьке інформаційне агентство DPA.

Виліт літака з Штутгарта в Лісабон зупинили незадовго до зльоту в п'ятницю, коли працівник аеропорту виявив, що другий пілот ледве тримається на ногах і від нього сильно пахне алкоголем.

Працівник повідомив про це в поліцію аеропорту і органи влади. З'ясувалося, що 40-річний чоловік був не в змозі летіти. Його заарештували і встановили заставу в розмірі 10 тисяч євро. Пілота також попросили здати льотну ліцензію.

106 пасажирам довелося розмістити в готелі, оскільки авіакомпанія не змогла забезпечити новий екіпаж за короткий час. Відповідь компанії Air Portugal на твіт одного з пасажирів свідчить, що клієнтам доведеться чекати вильоту до понеділка.

"На цей час рейс з вільними місцями доступний не швидше, ніж в понеділок", - повідомили в авіакомпанії клієнту, який скаржився на довге очікування рейсу.

Нагадаємо, раніше в Бразилії грабіжники за 6 хвилин викрали $5 млн готівкою з вантажного літака.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram