ГоловнаСвіт

Юрист Трампа, який займався розслідуванням зв'язків з Росією, пішов у відставку, - ЗМІ

Джоді Доуд залишив посаду після того, як дійшов висновку, що Трамп все більше ігнорує його поради.

Юрист Трампа, який займався розслідуванням зв'язків з Росією, пішов у відставку, - ЗМІ
Фото: EPA/UPG

Провідний юрист президента США Дональда Трампа пішов у відставку, повідомляє Голос Америки з посиланням на американські ЗМІ.

Джоді Доуд займався питаннями розслідування, яке проводить спеціальний прокурор США Мюллер, щодо можливого втручання Росії в президентські вибори в США 2016 року, відзначає видання.

Юрист залишив посаду після того, як дійшов висновку, що Трамп все більше ігнорує його поради, повідомив неназваний експерт, близький до Білого дому.

Відзначається, що раніше на цьому тижні Трамп провів зміни в юридичній команді, запросивши юриста, який звинувачував ФБР і міністерство юстиції США в спробах "підставити" Трампа, висунувши помилкові звинувачення в змові з Росією під час виборів 2016 року. Вашингтонський юрист Джозеф ді Дженова приєднається до команди юристів вже на цьому тижні, повідомляє юридичний представник Трампа Джей Секулов.

Можливо, рішення запросити нового юриста є ознакою того, що команда Трампа буде намагатися більш агресивно дискредитувати спеціального прокурора Роберта Мюллера і його розслідування, пише Reuters.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram