ГоловнаСвіт

Путін заявив, що його прес-секретар "іноді несе пургу"

"Я дивлюся по телевізору й думаю: що він там розповідає? Хто йому це доручив?"

Путін заявив, що його прес-секретар "іноді несе пургу"
Фото: EPA/UPG

Президент Росії Володимир Путін заявив, що іноді не розуміє свого прес-секретаря Дмитра Пєскова, чиї слова заведено вважати офіційною позицією Кремля.

У ході інтерв'ю американському каналу NBC Путіна попросили прокоментувати заяви представника Кремля з питань кіберпростору Андрія Крутських, які були схожі на анонс втручання в американські вибори. На це Путін зазначив, що "не контролює всього".

"Якийсь чоловік сказав про своє ставлення до наших контактів і роботи в певній сфері з нашими зарубіжними партнерами, у цьому разі США. Так я і гадки не маю, що він сказав. Ви у нього й запитайте тоді, що він мав на увазі. Невже ви думаєте, що я контролюю все?.. У нас дві тисячі співробітників адміністрації, невже ви думаєте, що я кожного контролюю? Он Пєсков сидить навпроти, мій прес-секретар, він несе іноді таку пургу, я дивлюся по телевізору й думаю: що він там розповідає? Хто йому це доручив?" - заявив Путін.

Путін заявив, що Росія не втручалася в президентські вибори в США, оскільки нібито не дозволяє собі лізти в чужі справи.

Інтерв'ю в Путіна брала відома американська журналістка Мегін Келлі. Воно вийшло в ефірі NBC увечері 9 березня за місцевим часом.    

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram