ГоловнаСвіт

У Британії госпіталізували поліцейських, які розслідували отруєння російського розвідника

В обох ті ж симптоми, що і в отруєних Скрипаля та його дочки.

У Британії госпіталізували поліцейських, які розслідували отруєння російського розвідника

У Великобританії госпіталізували двох офіцерів поліції, які розслідували справу про отруєння колишнього офіцера Головного розвідувального управління Росії Сергія Скрипаля.

Журналіст ВВС Том Сімондс повідомив, що в обох поліцейських ті ж симптоми, що і в отруєних Скрипаля та його дочки: свербіж в очах і проблеми з диханням. Пізніше він уточнив, що один зі співробітників поліції все ще залишається в лікарні.

Раніше повідомлялося, що Британія готує різку відповідь на отруєння російського розвідника-перебіжчика. Голова МЗС Борис Джонсон пообіцяв "переглянути режим санкцій і, можливо, вжити додаткових заходів" щодо Москви, якщо в справі Скрипаля виявиться російський слід.

Скрипаль, засуджений у Росії за держзраду в 2006 і виміняний пізніше на спійманих в США російських шпигунів, потрапив до лікарні в критичному стані, і влада підозрює отруєння.

Відносини Великобританії і Росії продовжують залишатися напруженими після отруєння колишнього офіцера ФСБ Олександра Литвиненка радіоактивним полонієм у Лондоні в 2006 році.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram