ГоловнаСвіт

Коханка Дерипаски заявила про наявність записів його розмов щодо втручання в американські вибори

Тривалість "плівок Рибки" - 16 годин.

Коханка Дерипаски заявила про наявність записів його розмов щодо втручання в американські вибори
Фото: стоп-кадр

Колишня модель Настя Рибка (Вашукевич), у якої імовірно був роман з російським олігархом Олегом Дерипаскою, в інтерв'ю The New York Times заявила, що у неї є плівки, що стосуються російського втручання у вибори президента США.

Вона готова передати 16 годин аудіозаписів американській владі в обмін на притулок. Рибка заявила, що зробила записи у серпні 2016 року. У них Дерипаска нібито обговорює вибори президента США з людьми, яких вона поки що відмовляється назвати.

Олег Дерипаска - наближений до Путіна олігарх. Він також вів справи з американським політтехнологом Полом Манафортом, який свого часу проводив виборчу кампанію Дональда Трампа, а зараз є головним фігурантом розслідування спеціального прокурора США про російське втручання.

"Якщо Америка забезпечить мені захист, я розповім все, що знаю. Я боюся повертатися в Росію", - заявила вона кореспондентові The New York Times.

Настя Рибка - колишня модель, автор книги "про спокушування мільярдера", де вона досить докладно описує спокушання якогось мільярдера і якогось чиновника. У розслідуванні російського опозиціонера Олексія Навального йдеться, що мільярдер - це Дерипаска, а чиновник - російський віце-прем'єр Сергій Приходько.

Зараз дівчина перебуває за ґратами в Таїланді, куди вона приїхала на секс-тренінг.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram