ГоловнаСвіт

"Секс-мисливиця" з розслідування Навального пообіцяла розповісти про зв'язки російських депутатів з Манафортом і Трампом

Настя Рибка попросила у США політичний притулок для 10 росіян.

"Секс-мисливиця" з розслідування Навального пообіцяла розповісти про зв'язки російських депутатів з Манафортом і Трампом
Настя Рыбка и Олег Дерипаска
Фото: стоп-кадр

Анастасія Вашукевич ("Настя Рибка), "секс-мисливиця" з розслідування російського опозиціонера Олексія Навального про російського мільярдера Олега Дерипаску, пообіцяла розповісти американським журналістам про зв'язки російських депутатів з президентом США Дональдом Трампом і колишнім головою його передвиборного штабу Полом Манафортом.

Свою заяву вона опублікувала в Instagram. 

"Зараз склалася така ситуація, що нас намагаються закрити і дуже надовго, тому я готова вам розповісти всі ті відсутні пазли, яких вам не вистачало - підтвердити їх аудіо і відео "стосовно зв'язку наших шановних депутатів з Манафортом, Трампом і всім цим галасом навколо виборів в США", - сказала Рибка.

У ще одному повідомленні в її Instagram, написаному від третьої особи, мовиться, що Рибка захворіла. "Лікаря до Насті не викликали. Вона відморозила нирки, схоже. Стан дуже поганий", - наголошується в ньому.

Рибка вважає, що Росія прагне, щоб "вона згнила в тайських в'язницях через справу Навального і через інтерв'ю", яке вона дала американському телеканалу NBC. Інтерв'ю ще не вийшло. Рибка попросила США "надати захист і політичний притулок 10 репресованим членам команди, яких Росія дістала в Таїланді".

Напередодні в Таїланді поліція затримала 10 росіян за незаконне проведення секс-тренінгу, серед них опинились Настя Рибка і її наставник Алекс Леслі (Олександр Кирилов). За інформацією видання The National, одного із затриманих звинуватили в порушенні правил перебування в Таїланді, трьох - в незаконному в'їзді, а інших - у трудовій діяльності без дозвільних документів.

Раніше Фонд боротьби з корупцією Олексія Навального опублікував розслідування про "неформальні зв'язки" російського бізнесмена Олега Дерипаски і віце-прем'єра Сергія Приходька. Воно було зроблене на основі публікацій Рибки, яка була присутня з ними на яхті, в Instagram і її книзі. Після виходу розслідування Дерипаска подав позов проти Рибки і Алекса Леслі, звинувативши їх в незаконному розповсюдженні інформації про приватне життя.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram