ГоловнаСвіт

Samsung представила Galaxy S9 і S9 +

Світові продажі новинок стартують 16 березня.

Корпорація Samsung представила нові моделі телефонів Galaxy S9 і Galaxy S9 +. Презентація відбулася 25 лютого в Барселоні.

The Verge зазначає, що зовні новинки дуже схожі на Galaxy S8 і S8 +, які компанія представила минулого року.  

Телефони оснащені "безмежними" екранами діагоналлю 5,8 і 6,2 дюйма відповідно. У Galaxy S9 одна задня камера; у S9 + задніх камер дві: широкоформатна й основна (роздільна здатність у всіх випадках 12 мегапікселів, і всі вони підтримують оптичну стабілізацію).  

Galaxy S9 і S9 + можуть знімати уповільнені відео з частотою до 960 кадрів за секунду.

Samsung стверджує, що телефони добре знімають як при гарному освітленні, так і при нестачі світла: кожна камера оснащена подвійною апертурою (F1.5 і F2.4).

Користувачі нових моделей можуть створювати "селфімоджі" - емодзі, схожі на них. Телефон аналізує обличчя людини і створює 3D-модель з такою самою мімікою. Анімацією можна ділитися, як відео чи гіфками. 

З нових способів розблокування смартфона - функція під назвою Intelligent Scan ("інтелектуальне сканування"). Вона поєднує сканування райдужної оболонки ока і розпізнавання обличчя фронтальною камерою.  

Такий тандем дасть можливість збільшити точність і безпеку розпізнавання користувача, а також покращує результати в темряві чи при яскравому освітленні.

Galaxy S9 поставляється із вбудованою пам'яттю 64 гігабайти, S9 + - 64 і 256 гігабайтів. Обидва телефони підтримують бездротову зарядку і карти пам'яті до 400 гігабайтів; замість карти пам'яті можна вставити другу SIM-карту.

Світові продажі Galaxy S9 і Galaxy S9 + стартують 16 березня. Гаджети можна буде придбати в чорному (Midnight Black), пурпуровому (Purple), блакитному (Coral Blue) і сірому (Titanium Gray) кольорах.     

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram