ГоловнаСвіт

У Британії партія "Відродження" розпочала кампанію за відмову від Brexit

"Ми маємо намір бути жорсткими стосовно Brexit і жорсткими з приводу причин Brexit", - заявили в партії.

У Британії партія "Відродження" розпочала кампанію за відмову від Brexit

Нова британська політична партія "Відродження" розпочала національну кампанію, спрямовану на зупинку процесу виходу Великобританії зі складу Євросоюзу.

Про це повідомляє агентство Рейтер

Партія "Відродження" (The Renew party), яка була заснована минулого року, заявила, що намагатиметься придушити дискусію про Brexit, і звинуватила провідні британські партії у втраті зв'язку з виборцями, які почуваються покинутими елітою.

"Ми маємо намір бути жорсткими стосовно Brexit і жорсткими з приводу причин Brexit, - сказав Джеймс Торранс, керівник партійної стратегії. - Ми будемо тиснути на депутатів, щоб розглянути національні інтереси і знову внести до порядку денного розгляд варіанту залишитися (в складі ЄС, - ред.) під час голосування про остаточну угоду з ЄС".

Противники Brexit намагаються отримати достатню підтримку в Палаті громад (нижній палаті парламенту), щоб заборонити будь-яку можливу угоду про вихід з ЄС, яка має бути укладена з Брюсселем у жовтні.

Прихильники Brexit кажуть, що будь-яка спроба запобігти виходу з ЄС затягне Британію в конституційну кризу.

Нагадаємо, раніше прем'єр-міністр Великобританії Тереза Мей відкинула проведення ще одного референдуму про членство країни в ЄС.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram